- ראשי
- בקה - ג'ת
- מוסכים
- דיאגנוסטיקה לרכב
- בדיקת מתלי אוויר
בדיקת מתלי אוויר בבקה - ג'ת
9 חברות נמצאו
- מרכז שירות
- פתוח יסגר ב-18:00
- אל מקריזי בניין סנדיאן, באקה אל-ע'רביה, ישראל
אנגלית ,עברית
- מרכז שירות
- פתוח יסגר ב-13:00
- ביר באקה, באקה אל ע'רביה
אנגלית ,עברית
![ביאדסה נאאל, תמונה](https://images.autoboom.co.il/Ro8wS61Q6UNridTmMEBzppHPC1EsXMUIm_FwbrpNJwE/fit/200/200/sm/0/Z3M6Ly9hdXRvYm9vbS1pbWFnZXMvMDAwLzAwMC8wMjMvMjMxODEuanBn.jpg)
- מרכז שירות
- פתוח יסגר ב-14:00
- אלקודס 232, באקה אל-ע'רביה
אנגלית ,עברית
![מ.ר מוטורס, תמונה](https://images.autoboom.co.il/wgGA0qsDzKu1isD0D4x0t1xtisBn5VzN-U-ZJrBFmTs/fit/200/200/sm/0/Z3M6Ly9hdXRvYm9vbS1pbWFnZXMvMDAwLzAwMC8wMjMvMjM4NjYuanBn.jpg)
- מרכז שירות
- פתוח יסגר ב-13:00
- ג'ת
עברית
- מרכז שירות
- סגור יפתח ב שבת בשעה 08:00
- אל מקריזי בניין סנדיאן, באקה אל-ע'רביה
עברית
![מוסך גנאים מוחמד, תמונה](https://images.autoboom.co.il/GC_fr5LblmbXj2eg5rLGXz0x2lf5wVTDQZ8cvH9oR5c/fit/200/200/sm/0/Z3M6Ly9hdXRvYm9vbS1pbWFnZXMvMDAwLzAwMC8wNDgvNDg2MjguanBn.jpg)
- מרכז שירות
- סגור יפתח ב שבת בשעה 08:00
- אבן כולדון, באקה אל-ע'רביה, ישראל
אנגלית ,עברית
- מרכז שירות
- סגור יפתח ב יום ראשון בשעה 08:00
- באקה אל-ע'רביה
עברית
- מרכז שירות
- סגור יפתח ב שבת בשעה 08:00
- באקה אל-ע'רביה, 30100
![ביאדסה ריאד, תמונה](https://images.autoboom.co.il/jEhx9iwtJVuwxxPJJi2-VBluoJhXkgXFyWUDLZk4GhM/fit/200/200/sm/0/Z3M6Ly9hdXRvYm9vbS1pbWFnZXMvMDAwLzAwMC8wMjMvMjM4NTkuanBn.jpg)
- מרכז שירות
- סגור יפתח ב שבת בשעה 08:30
- באקה אל-ע'רביה
אנגלית ,עברית
בדיקת מתלי אוויר
אבחון מתלי אוויר נדרש כאשר שומעים רעש דפיקות או כל רעש חריג במעלך של סיבוב חד של הגה או בעת נסיעה בכביש לא סלול או אספלט פגום כשמגיעים למהירות מסוימת. עליכם לבדוק גם את מתלי האוויר אם המכונית סוטה מין המסלול בעת בלימה ובפנייה גם בכבישים יבש, או אם המכונית שלכם מתנדנדת מצד לצד בנסיעה או ברוח. במהלך האבחון בודקים האם ישנה נזילות אוויר ע''י הערכה של רמת הרעש במערכת לאחר כיבוי המנוע. לאחר מכן יש לבדוק פגמים בכריות האוויר, מיכלים וקווי הובלת אוויר, רמת ביצועי המדחס, את מצב מסלק לחות ומייבש המערכת הפנאומטית. לאחר מכן, המומחים יבדקו את מידת התחממות יתר של המדחס והבוכנה, כמו גם את מצב המסנן ובודקים האם יש חדירת מים למערכת הפנאומטית.