התאגיד הסיני SAIC מייצר תחת המותג מקסוס מסחרית גדולה וחשמלית לחלוטין. מקסוס eDeliver 9 מוצע בתור וואן הובלה בשלוש גרסאות אורך או בתור שאסי עם קבינה בשתי גרסאות. המודולריות היא חסרת גבולות: ניתן לבחור את הגרסה המתאימה ביותר לתחום העבודה שלכם.
מקסוס eDeliver 9. מודולריות חסרת גבולות
AUTOBOOM

מקסוס eDeliver 9. מודולריות חסרת גבולות

מקסוס eDeliver 9. מודולריות חסרת גבולות

התאגיד הסיני SAIC מייצר תחת המותג מקסוס מסחרית גדולה וחשמלית לחלוטין. מקסוס eDeliver 9 מוצע בתור וואן הובלה בשלוש גרסאות אורך או בתור שאסי עם קבינה בשתי גרסאות. המודולריות היא חסרת גבולות: ניתן לבחור את הגרסה המתאימה ביותר לתחום העבודה שלכם.

מקסוס eDeliver 9 היא הגרסה החשמלית של הוואן Deliver 9 המצויד במנוע דיזל טורבו 2 ליטר בהספק 161 כ"ס בשילוב עם גיר ידני. כושר ההעמסה – 1,140 ק"ג, משקל כולל – 3,5 טון.

מעניין

מקסוס eDeliver 9 זה חדשנות, מודולריות ונהיגה עם רמת פליטות אפסית. המסחרית החשמלית הזמינה ב-7 גרסאות שונות בהתאם לתצורה (וואן או שאסי-קבינה) וקיבולת הסוללה, נועדה לענות על מגוון רחב של צרכים עסקיים. בין היתרונות המובהקים של הדגם – מספר אפשרויות של סוללה, רמת אבזור מכובדת ויכולת גרירה.

עיצוב חיצוני

מקסוס eDeliver 9 זכה לעיצוב לא שגרתי ואף אגרסיבי במידה. מלפנים – גריל כרום גדול המעניק לוואן מראה "כועס" בשילוב עם פנסי הלד ואורות היום. מפרט האבזור הסטנדרטי כולל ג'נטים סגסוגת R16. מידות המרחב ההטענה של הגרסה הקצרה L1 הם: אורך 3,019 מ"מ, גובה 1,792 מ"מ; במקרה הזה קיבולת המטען היא 9,7 קוב. גרסת L2 הארוכה גדלה ל-3,413 מ"מ ומציעה 11 קוב.

לרכב יש דלת צדדית אחת ושתי דלתות אחוריות. הדלתות האחוריות הכפולות נפתחות בזווית של 180° או 236° בהתאם לגרסה. דלת ההזזה הצדדית הגדולה מסייעת בפריקה במרחבים צרים. מחיצת פלדה עד לתקרה מגנה על הנהג והנוסע מפני תנועות המטען, ישנן 10 נקודות עיגון. הגרסה הקצרה מציעה כושר העמסה של 1200 ק"ג, בעוד בגרסה הארוכה הוא יורד ל-860 ק"ג. בנוסף, מקסוס eDeliver 9 יכול למשוך נגרר במשקל מומלץ של 1500 ק"ג.

מקסוס eDeliver 9 ‏2022. תא מטען. מסחרית, 1 דור

גרסת השאסי-קבינה מאפשרת להתאים את הרכב להעדפות האישיות של הקונה, עם אפשרות לבחור את אורך בסיס הגלגלים.

תא נוסעים ואבזור

מקסוס eDeliver 9 החדש מציע סביבת נהג נוחה וארגונומית. על הפאנל הקדמי מותקן מסך "10 של מערכת המולטימדיה, המציגה גם את התמונה ממצלמת הרוורס וכן כוללת אפשרות חיבור דרך Apple CarPlay או QD Link בשביל אנדרואיד.

מצלמת רוורס, מזגן, חלונות קדמיים חשמליים, חימום מושבים, חיישני חניה, רדיו DAB עם בלוטוס – הכל כלול כסטנדרט. לא בכדי השקיעה SAIC יותר מ-2 מיליארד יורו במותג מקסוס. eDeliver 9 זמין עם חבילה עשירה של מערכות בטיחות: ABS ו-ESP, בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום אוטונומית, סיוע בעליה, ניטור שטחים מתים – זהו רק חלק מרשימת המערכות המגנות על הנוסעים.

מערכת הנעה

מקסוס eDeliver 9 שנת 2023/2024 מצויד במערכת הנעה המפיקה 150 קילוואט (203 כ"ס) ו-310Nm. המהירות המרבית מוגבלת ל-100 קמ"ש. ישנן 3 אפשרויות סוללת CATL לבחירה – 51,5, 72 או 88,55 קוט"ש (גרסת השלדה-קבינה מוצעת עם סוללה אחת בקיבולת 65 קוט"ש). טווח הנסיעה לפי הדרכון הוא 180, 235 ו-300 ק"מ, בהתאם. אם מספרים אלה לא נשמעים מספיק גבוהים עבורכם, בתנאים האמיתיים המרחק הזה הוא מספיק עבור רוב הנהגים כדי לסיים יום עבודה ללא צורך בטעינה.

מקסוס eDeliver 9 ‏2022. מרכב, צורה. מסחרית, 1 דור

זמן הטעינה תלוי בקיבולת הסוללה. בעת שימוש בתחנת טעינה ביתית בהספק 11 קילוואט טעינה מלאה תיקח, בממוצע, לא יותר מ-8,5 שעות. טעינת DC מהירה תמלא את הסוללה ל-80% תוך 45 דקות בלבד.

לוואן החשמלי יש 2 מצבי נהיגה ו-3 מצבי רגנרציה. כלומר, הנהג יכול לשלוט בעצמו ברמת הצריכה ולבחור כמה אנרגיה יש להחזיר במהלך הבלימה על מנת להטעין את הסוללה.

מקסוס מציעה אחריות ל-8 שנים או 160,000 ק"מ על הסוללה.

אחריות
איזה רכב מסחרי יותר מתאים לכם?
15 קולות